Βιογραφικα Ομιλητων

Ομιλητες

Γιωργος Ηλιαδης

Ο Γιώργος Ηλιάδης, γεννήθηκε στη Μεσολακκιά Σερρών το 1958. Είναι από το 2011 Α’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στο ΔΣ του οποίου εκλέγεται ανελλιπώς από το 2006. Κατέχει δύο πανεπιστημιακούς τίτλους (Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης), ενώ μιλά Αγγλικά και Γερμανικά, έχοντας τα αντίστοιχα πτυχία γλωσσικής επάρκειας.

Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μεταφορών Βορείου Ελλάδος από το 2003, ενώ επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 1978. Το 1991 ίδρυσε και από τότε διοικεί τη σχολή ΣΕΚΑΜ για την εκπαίδευση μεταφορέων, τη μοναδική με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία λειτουργεί εναρμονισμένη με τις αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Logistics SOLE και από το 1998 είναι επίτιμος πρόεδρος του, μέλος του Ινστιτούτου Logistics Μάνατζμεντ και Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Βορείου Ελλάδος.

Έχει γράψει τέσσερα βιβλία για τις εμπορευματικές και επιβατικές μεταφορές, εθνικές και διεθνείς. Από το 1998 είναι Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος μέτοχος, της εταιρείας ΗΛΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Α.Ε. με ειδίκευση στις συνδυασμένες μεταφορές containers αποθηκεύσεις επισκευές, πιστοποιημένη κατά ISO. Είναι Έφεδρος Αξιωματικός του Πεζικού, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Δρ. Ευδοκια Κρυσταλλιδου

Η Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου είναι Γεωπόνος – Ζωοτέχνης. Έλαβε το διδακτορικό της στη διατροφή των ζώων και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MSc στην επιστήμη των ζώων γαλακτοπαραγωγής από το Πανεπιστήμιο του Reading στη Μεγάλη Βρετανία μετά την απονομή υποτροφίας από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).

Είναι κάτοχος διπλώματος του Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) της ΑΣΠΑΙΤΕ και του Εκπαιδευτή Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Εργάστηκε ως λέκτορας μερικής απασχόλησης στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ) Θεσσαλονίκης και Λάρισας και ως σύμβουλος στις Ελληνικές Βιομηχανίες Ζωοτροφών (ΕΛΒΙΖ). Είναι υπεύθυνη του προγράμματος BTEC Higher Nationals in Animal Management του Pearson.

Διδάσκει στο Perrotis College και στα προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Είναι Project Leader του γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων της ΑΓΣ. Συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα ενώ στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η διατροφή των αγροτικών ζώων και οι επιπτώσεις της στην ποιότητα των ζωικών προϊόντων και την ανθρώπινη υγεία.

Παναγιωτης Μιλης

Ο Παναγιώτης Μίλης, διαθέτει εξαιρετικές αναλυτικές δεξιότητες και αποδεδειγμένη ικανότητα στην ανάπτυξη αποτελεσματικών επιχειρηματικών στρατηγικών μέσα από τη λήψη σε πραγματικό χρόνο. Οιπολύπλευρες γνώσεις του στην υψηλή τεχνολογία και το μάρκετινγκ συμβάλουν στην επίτευξη αναγνωρίσιμων αποτελεσμάτων στα σύνθετα project που έχει αναλάβει στην καριέρα του.

Τα τελευταία 25 χρόνια έχει εργαστεί σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει εφαρμόσει εξαιρετικά επιτυχημένες στρατηγικές διείσδυσης και τοποθέτησης προϊόντων, σε νέες αγορές, που οδήγησαν στην στην κατάκτηση υψηλών μεριδίων αγοράς. Είναι απόφοιτος της Α.Σ.Ο.Ε. με εξειδίκευση το Μάρκετινγκ το οποίο συνδυάζει με την επιστήμη της Πληροφορικής έχοντας εξειδίκευση στη δημιουργία επιχειρησιακών εργαλείων και εφαρμογών. Εδώ και χρόνια αναπτύσσει την εξέλιξη της θεωρίας του «Μάρκετινγκ από τα 4Ρ στα 4Ι (Imagination, Innovation, Integration, Inner play, IT)».

Ως επικεφαλής ολιγομελούς ομάδας, οδήγησε στο να αναδειχθούν ως οι μοναδικοί που κατέχουν 2 κορυφαίες θέσεις στη λίστα των 10 καλύτερων πληρωμένων εφαρμογών όλων των εποχών στο Ελληνικό App Store της Apple. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Εργάζεται στην DK Consultants, κατέχοντας την θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή.

Σαββας Γρηγοριαδης

Ο Γρηγοριάδης Σάββας είναι υπάλληλος του Τμήματος Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Έχει σπουδάσει Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και έχει μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Τώρα είναι φοιτητής στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Είναι 27 χρόνια εκπαιδευτής Ενηλίκων στους τομείς της Πληροφορικής, Οικονομίας, Πωλήσεων, Τουρισμού κ.α. Έχει διδάξει σε όλες στις βαθμίδες της εκπαίδευσης και σε δεκάδες φορείς. Έχει επιμορφώσει μέσω του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ νέους αγρότες στους τομείς των νέων Τεχνολογιών, Οικονομίας και προώθησης αγροτικών προϊόντων. Έχει εισηγήσεις σε συνέδρια και ημερίδες. Είναι παντρεμένος με 3 παιδιά