Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

GreekEnglish (United Kingdom)BulgarianGermanFrenchRussianTurkish

Επικείμενες τοπικές εκλογές και Συμφωνία των Πρεσπών

Εκτύπωση

 

Αξιότιμοι υποψήφιοι των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων του Νομού Δράμας, όπως έχουμε διαπιστώσει, ο ελληνικός λαός και ειδικότερα οι πολίτες της Μακεδονίας δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις προθέσεις των ανθρώπων που θα αναλάβουν καθήκοντα στην τοπική αυτοδιοίκηση σχετικά με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πιό συγκεκριμένα, οι πολίτες ενδαφέρονται να μάθουν ποιά είναι η στάση των υποψηφίων σχετικά με αυτή τη συμφωνία και ποιά είναι η θέση τους στα παρακάτω ερωτήματα:

  1. 1.Συμφωνείτε με τη Συμφωνία των Πρεσπών;
  2. 2.Θεωρείτε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει να ακυρωθεί;

Οι «Μακεδόνες Δραμινοί» είμαστε έλληνες πολίτες που αγωνιζόμαστε εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και θεωρούμε θεμιτό να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας τις προθέσεις των υποψηφίων σε ένα μείζων θέμα όπως είναι η συγκεκριμένη συμφωνία. Επειδή, η Συμφωνία των Πρεσπών παραδίδοντας το όνομα «Μακεδονία» ουσιαστικά παραδίδει ελληνική ταυτότητα και ιστορία στους γείτονές μας Σκοπιανούς, για αυτό το λόγο δραστηριοποιούμαστε και σας θέτουμε τα δύο πιό πάνω ερωτήματα, πάντα με γνώμονα την δημοκρατία και την διαφάνεια στον δημόσιο πολιτικό λόγο.

Παρακαλούμε όπως τοποθετηθείτε δημόσια και όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα.

 

 

Με τιμή

Ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί»

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.