Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

GreekEnglish (United Kingdom)BulgarianGermanFrenchRussianTurkish

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας πλαισιώνει την Έκθεση ζωγραφικής τού Νικόλα Φωτιάδη

Εκτύπωση

 

Το Μουσικό Σχολείο Δράμας σάς καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις με τις οποίες θα πλαισιώσει την Έκθεση ζωγραφικής - Εικαστικό Πολιτιστικό Δρώμενο, με τίτλο Ο ποιητής που έραβε όνειρα, του Νικόλα Φωτιάδη.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσικού Σχολείου Δράμας

 

1. Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, στον Εκθεσιακό Χώρο Ελευθερία: Τραγούδια 20ου - 21ου αιώνα: ''Ταξιδεύοντας τον ποιητή…'' με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.

2. α) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Φλάουτων, σε διδασκαλία του καθηγητή, Δημητρίου Δοξάκη.

β) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00, στο Hydrama Grand Hotel (εσωτερικός χώρος): Σύνολο Μουσικής Δωματίου, σε διδασκαλία της καθηγήτριας, Αγγελικής Βλάχου.

γ) Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 21:00, στο Hydrama Grand Hotel (εξωτερικός χώρος): ''Αυτοσχεδιασμός βασισμένος στα όνειρα του ποιητή'' από τον μουσικοσυνθέτη Ορέστη Τάνη, με το Μουσικό Σύνολο Έντεχνης Ελληνικής και Ξένης Μουσικής του Σχολείου, με υπεύθυνο καθηγητή τον Ηρακλή Σιδέρη, ο οποίος συνοδεύει στο πιάνο.