Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

GreekEnglish (United Kingdom)BulgarianGermanFrenchRussianTurkish

Βράβευση της πρωτοβουλίας GIS.edu που συμμετέχει το Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Δράμας, στα Education Leaders Awards 2018

Εκτύπωση
photo0122052018 photo0222052018

 

 

Το απόγευμα της 18/5/2018 πραγματοποιήθηκε η βράβευση της πρωτοβουλίας GIS.edu, που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας Θράκης-Τμ.Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας-Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας και του Ελ.Ανοικτού Πανεπιστημίου-Σχολή Θετ.Επιστ.& Τεχνολογίας.

Το βραβείο το οποίο απονεμήθηκε στα πλαίσια των Education Leaders Awards 2018 είναι στην κατηγορία Εξωστρέφεια και συνεργασία-Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης(Bronze). Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, βραβεύτηκαν « δράσεις και καινοτομίες που πραγματοποίησαν άνθρωποι διαφορετικοί». Βραβεύτηκαν αυτοί που «συνδύασαν τα πλέον απίστευτα υλικά». Αυτοί που «καινοτόμησαν με δράσεις σε όλη την Ελλάδα, βασισμένες στην διαφορετικότητα, τη συνεργασία αλλά και τον σεβασμό».