Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

GreekEnglish (United Kingdom)BulgarianGermanFrenchRussianTurkish

Πρόγραμμα εορτασμού Πρωτοχρονιάς

Εκτύπωση

 

Την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:

          Στις 10:30 π.μ. θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δράμας, κ.κ. Παύλου (προσέλευση 10:00 π.μ.).

Θα ακολουθήσει δεξίωση, στις 11:15 π.μ., στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις καθιερωμένες ευχές από φορείς και πολίτες.

           Ορίζεται η φωταγώγηση των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, όπως και των καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, από τη δύση του ήλιου μέχρι και τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

            Η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας θα παιανίσει τα κάλαντα στους δρόμους της πόλης.

Στις παραπάνω εορταστικές εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

 

            Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ο Δήμαρχος Δράμας , οι Βουλευτές του Νομού Δράμας, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Δράμας, o Αστυνομικός Δ/ντής Δράμας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, οι Δικαστικές αρχές, o Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι συλλόγων και σωματείων, οι Δ/ντες των Υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης, της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Δράμας και οι Δ/ντές Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας.

 

Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

Τα σχετικά με τη δοξολογία, η Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Τα σχετικά με τη διάθεση της Φιλαρμονικής, ο Δήμος Δράμας.

Τα σχετικά με την τήρηση της τάξης, η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας.